contactinfo

Harold Bitter

Singravenstraat 32

2545 SL Den Haag

M 06 23 620 486

E info(at)hr-essentials.nl

Kvk # 27320696


Ik ben nieuwsgierig. Laat het me weten!
?

Elke dag word je als ondernemer geconfronteerd met allerlei ontwikkelingen. Je wilt je richten op de dagelijkse gang van zaken en het laatste wat je wilt is dat personele kwesties je daarvan afleiden.

De overheid is daar voor een groot deel debet aan door bedrijven (onnodig) te overladen met een hoeveelheid aan wet- en regelgeving. En elk jaar lijkt het weer wat complexer te worden. En er is nog zoveel meer waardoor de factor “mens” je aandacht vraagt. Je kan ze natuurlijk ook gewoon negeren, maar dat breng risico’s met zich mee. Je wilt uiteraard niet dat de bedrijfscontinuïteit gevaar loopt of dat de personeelskosten onbeheersbaar worden. Toch?


Ik zal er geen doekjes omwinden: Het is niet voor niks dat veel managers klagen over medewerkers of andere "personele" kwesties. En de P&O-afdeling draagt er ook niet echt aan bij om het simpeler te maken. Veel managers vinden de afdeling P&O op zijn best een noodzakelijk kwaad, en , in het slechtste geval, een duistere bureaucratische kracht die blindelings onzinnige regels afdwingt. Daar heb ik inmiddels genoeg voorbeelden van gezien.


Helaas zit ik niet in de positie om wet- en regelgeving af te schaffen, maar met mijn ervaring kan ik mijn klanten wel ondersteunen om personele risico’s in kaart te brengen en hen daarin te adviseren. Daarom ben ik gestart als zelfstandige. Want het kan anders en wellicht simpeler. Waarom ik dat vind, wil ik je graag uitleggen. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met me op.