CONTACTINFO

Harold Bitter

Singravenstraat 32

2545 SL Den Haag

M 06 23 620 486

E info(at)hr-essentials.nl

Kvk # 27320696

 
?

In 2008 ben ik als zelfstandige gestart onder de bedrijfsnaam HR Essentials.

HR Essentials verwijst naar de 6 essenties van het HR management, maar daar zal ik je verder niet mee lastig vallen. Het dekt voor mij in ieder geval de lading.


Bij verschillende organisaties werkte ik eerder als personeelsconsulent, Senior HR Adviseur en HR manager. Daarnaast was ik als HR Manager lid van het managementteam van een internationaal georiënteerde organisatie. Ik heb ruime allround HR-ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening en verschillende productiebedrijven in de metaalelektrotechnische industrie.


Mijn Hbo-opleiding Personeel en Organisatie heb ik in 1993 afgerond aan de Hogeschool van Midden Nederland (thans Hogeschool van Utrecht). Tja, daarna kan je natuurlijk niet stil zitten en volgden verschillende aanvullende cursussen en trainingen. De cursus metaalbewerking/lassen was een leuk uitstapje.


In mijn vrije tijd werk ik graag met mijn handen. Techniek heeft mijn interesse en ik poog dat te begrijpen. Ik omarm het DIY-principe en probeer dus zoveel mogelijk bij problemen met mijn motor, auto of wat dan ook dit zelf op te lossen. Over het algemeen lukt dat, maar soms moet je gewoon dingen aan een expert over laten. Voor HR ben ik dat.